Fotmassasje
For deg som ønsker den ultimate fotpleien kan trygt besøk vår ekslusive klinikk for fotmassasje med ypperste kvalitet. Vi vet hvordan vi profesjonelt utfører fotmassasje og vil kunne sørge for at dine føtter får en bedre tilværelse etter et besøk hos oss!

Thai fotmassasje er en alternativ medisin som praktiseres i Thailand. Selv om teknikken er i slekt med bl.a. refleksologi og Indisk yoga så er Thailandsk fotmassasje som den praktiseres idag en egen distinkt terapi. Thai fotmassasje baseres på at det finnes tusenvis av soner eller reflekspunkter på våre føtter som korresponderer med en mengde ulike men bestemte organer,sanser og funksjoner. Massørens oppgave er altså at ”lese føttene”, forstå kundens behov gjennem å presse å trykke på reflekspunktene med tommel,finger og håndteknikk.

Fotmassasje fremmer blodsirkulasjon,gir bedre rørlighet og mykhet i føtter og ledd, forbedrer humør og søvn samt sist men ikke minst fremmer avspenning og toner ner stress.

Besøk vår eksklusive klinikk med lokasjon Riddervoldsplass på Frogner i Oslo. Ikke vær redd for å kontakte oss på telefon: 46 96 36 56 / 95 55 19 46 dersom du har spørsmål vedrørende fotmassasje. Vi har flere år utført denne praksisen og vil tilpasse massasjen ut fra person til person.

Hjelp oss å ta vare på dine føtter!